Slimste strategie voor Roulette

slimste strategie voor rouletteZoals je vast wel weet bestaan er verschillende strategieën die je bij roulette kunt gebruiken. Van sommige wordt gezegd dat ze altijd winst geven. Sommige experts zeggen dat een strategie nooit voordelig is om te gebruiken. En casino’s vinden het absoluut niet leuk als je (bepaalde) strategieën gebruikt. Wat is nou de waarheid hierover? We hebben 10 bekende roulette strategieën bekeken en hier samengevat. We beoordelen ze op hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn, hoe riskant ze kunnen wezen en natuurlijk of ze je echt winst opleveren. Je kan dan zelf een beslissing maken over welk roulettesysteem jij wilt gaan uittesten.

Inleiding: hoe een roulettestrategie werkt

Een roulettestrategie is een systeem van inzetten en bets die je in een bepaalde volgorde doet. Van dit systeem is door slimme spelers uitgerekend wat je winstkansen zijn. Het doel van een strategie verschilt. Sommige systemen verhogen je kans op winst, andere verlagen je kans op verlies. En sommige zijn slimme psychologische regels om te zorgen dat je op een realistische manier je saldo verhoogt. Er zijn zelfs systemen die problemen om zwakten in het rouletterad op te sporen en die uit te buiten. Kortom, er is nog al wat keuze, en het bepalen van de slimste strategie voor Roulette is moeilijk. We bespreken hier tien systemen die veel gebruikt worden en, als ze goed uitgevoerd worden, inderdaad je netto winst kunnen verhogen. Lees ze door, lees eerst de spelregels goed door, kijk wat bij jou past, en probeer ze uit.

1. Martingale

De koning van de roulette strategieën zorgt dat je verliezen zo veel mogelijk terugwint. Om dat te doen verdubbel je je inzet zodra je verliest. Dat blijf je doen tot je weer wint. Omdat je inzet op 50/50 kansen wint je vrij snel, en op dat moment haal je al je verliezen terug. De winst die je telkens maakt is echter klein. En dankzij de limieten die er aan de roulettetafel gelden kan je niet voor eeuwig doorgaan met verhogen. In de praktijk kan je met de Martingale langzaam maar zeker vaak een mooi bedrag opbouwen. Zeker als je kiest voor een tafel waar de limieten ver uit elkaar liggen.Paroli roulette strategien

2. Paroli

Eigenlijk het omgekeerde van de Martingale. Hierbij zet je in op 50/50 bets, maar verdubbel je je inzetten zodra je wint. Daardoor kan je relatief snel hoge winsten binnenhalen zodra je wint. Bovendien loop je geen hoger risico dan je begininzet. De nadelen zijn weer de tafellimieten, en het feit dat je al je winst kwijtraakt zodra je verliest.

3. Red Bet

Een soort Martingale waarbij je, als je verliest, ook een (halve) inzet op de andere kant van een 50/50 bet zet. Daardoor win je elke ronde gegarandeerd wat geld. Aan de andere kant: elke ronde verlies je ook gegarandeerd een bedrag.

4. Kavouras

Een nieuwe strategie ontwikkeld door een topspeler. Je plaatst een vaste combinatie van inzetten (een sixline, corner, en meerdere splits). Kavouras heeft uitgedokterd dat je hierbij een winstkans van 54% hebt. En je wint altijd een laag tot een hoog bedrag. Een zeer interessant systeem dat logica als basis gebruikt. Veel spelers rapporteren uitstekende resultaten met de Kavouras.

5. Tier et Tout

Een soort Martingale die maximaal twee beurten duurt. Je zet in op 50/50 bets. Zodra je verliest, zet je je dubbele inzet in. Verlies je opnieuw, dan begin je weer met je oorspronkelijke inzet. Je hebt hierdoor 75% kans op winst. Je botst nooit tegen de tafellimieten aan. Aan de andere kant, je hebt geen garantie dat je elke verloren inzet goed zult maken.

6. Pivot

Houd nauwkeurig bij welke getallen er geworpen worden. Doe dit heel veel beurten lang, en je hebt misschien de “hot numbers” te pakken die vallen door een afwijking aan het rad of aan de worp. Zet hier vervolgens op in.

7. Parlay

tier et tout systeemEen slim psychologisch systeem. Je bepaalt van tevoren welk winstbedrag je wilt halen. Werkt hier naartoe met een lage inzet en  elke gewenste combinatie van bets. Zodra je het bedrag hebt gewonnen zet je het veilig weg, en begin je opnieuw met lage inzet.

8. Visual Ballistics

Kijk goed naar het spelrad en vooral naar de opstaande diamantjes daarop. Hierop ketst het balletje van de worp af. Kan jij bepalen of dat effect heeft op de getallen die vallen? Zo ja, zet in op de nummers die vaker geworpen worden door dit afketseffect.

9. Ascot

Hierbij verlaag en verhoog je je inzet als je wint respectievelijk verliest, met tien trappen. Zo kan je je verloren geld deels terugwinnen. Het is veiliger dan de verwante Martingale, maar biedt geen verzekering dat je netto winst zult maken.

10. One hit wonder

De strategie voor echte high rollers. Zet tientallen beurten achter elkaar in op één enkel getal. Als dat getal binnen dertig rondjes valt heb je winst gemaakt. De uitbetaling van een inzet op één getal is namelijk 35:1. Vereist stalen zenuwen!

disclaimer
€250 + 100 FS